Corine Jansen

“Artwin raakte mij al vanaf de eerste kennismaking door zijn authenticiteit en nieuwsgierigheid. We hebben door de tijd heen veel met elkaar gesproken en gedeeld over de kracht van luisteren, de uitdagingen van het vragen stellen en het omgaan met verschillende perspectieven. Daarin is zelfreflectie voor Artwin een vanzelfsprekend onderdeel. Werken met Artwin betekent dat je gezien wordt, gehoord wordt en een mens leert kennen die kwetsbaar durft te zijn, visie heeft op het leven, sterke normen en waarden hanteert en in combinatie met zijn intellect een waardevolle gesprekspartner is.”

Corine Jansen is eigenaar van JoConnect, mede-oprichter van Narrative Healthcare Network en board member International Listening Association.
Roland Stavorinus

"Artwin is een gedreven, gepassioneerde man. Oppervlakkig is hij zeker niet. Een vluchtige ontmoeting met Artwin is eigenlijk niet mogelijk. Bij hem gaat het altijd ergens over. Misschien is oprechte nieuwsgierigheid naar de beweegredenen van mensen en organisaties wel het meest opvallend. Hij neemt slechts zelden genoegen met een vluchtig antwoord. Doorvragen is dan ook zijn stijl. Niet voor niets, maar om zelf te leren en anderen te laten leren. Artwin is iet alleen een denker maar ook een voeler. Hij probeert hoofd en hart bij elkaar te krijgen, bij hemzelf en bij anderen. Ook bij organisaties, omdat dit nou eenmaal plekken zijn waar mensen bij elkaar zijn en werken aan gemeenschappelijke doelen. Artwins hulp en ondersteuning kan mensen verder helpen..."

Roland Stavorinus is directeur bij 's Heeren Loo.Raymon Geurts

"Tijdens onze samenwerking heb ik Artwin ervaren als iemand die actief kan luisteren en heel goed in dialoog de essenties uit gesprekken kan halen. Doordat hij een dwarsdoorsnede van organisatie heeft gesproken, kon hij dat heel mooi terugbrengen tot metathema's die heel helpend waren voor gemeenschappelijk bewustzijn. Bewustzijn op de collectieve staat van zijn van de organisatie. Dit was een onderdeel van het vertrekpunt van de transitie."

Raymon Geurts is directeur Berckeley Square, adviesbureau voor sociale innovatie, transformatie en zelforganisatie.Jessica Braunius

"Doortastend gecommitteerd vakmens, dat is Artwin! Met een groot opmerkingsvermogen stelt hij vragen die ertoe doen, vraagt kritisch en respectvol door, en is direct en mensgericht. Hij geeft in gesprekken de essentie terug waardoor bij de gesprekspartners inzicht ontstaat en verdere actie mogelijk wordt. Een heel fijn authentiek mens om mee samen te werken, als denkkracht in verandertrajecten in je team te hebben. Veelzijdige ervaring adviserend tot maken van tekst. Maakt heldere afspraken, komt deze na, en zet resultaat neer."

Jessica Braunius werkt als senior-adviseur Leren en ontwikkelen bij de Provincie Gelderland.Reinier Thiadens

"Dankzij zijn daadkracht, doorzettingsvermogen, inlevingsvermogen en ambities heeft Artwin ervoor gezorgd dat er een samenwerking is ontstaan tussen 's Heeren Loo en het Dolhuys (Museum van de Geest). Het was inspirerend om te zien hoe Artwin vanuit de inhoud zaken daadwerkelijk weet te realiseren. Daarnaast is hij een zeer prettige sparringspartner, zowel zakelijk als persoonlijk."

Reinier Thiadens is trainer bij Schateiland en zelfstandig ondernemer.Marjoleyn Vreugdenhil

"Zelden iemand meegemaakt die zonder enig (voor-)oordeel de juiste vragen durft te stellen. Betrokken, kritisch en tegelijkertijd open en oprecht nieuwsgierig. Artwin prikkelt en nodigt uit tot vertellen. Aan de hand van zijn vragen wordt de kern duidelijk. Niet alleen van z’n gesprekspartner maar vooral ook hoe dit zich verhoudt tot bijvoorbeeld een organisatie, een opdracht, een samenwerking. De opbrengsten zijn vaak verrassende en waardevolle inzichten. Naast de kunst van het open doorvragen kan hij bovendien het verhaal als geen ander verwoorden en op papier zetten.
Storytelling op corporate niveau, persoonlijke verhalen die het organisatieverhaal vertellen en uitnodigen tot reflectie op het hoogste niveau."

Marjoleyn Vreugdenhil  is manager Communicatie bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland.